Ak Parti Milletvekilimiz ve İl Teşkilatı Belediyemize Teşekkür Ziyareti.

Haber Tarihi: 28/07/2018
24 Haziran seçimleri ardından yeniden Milletvekili seçilen Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve beraberindeki Ak Parti İl başkanı Mustafa Rauf YANAR, Merkez İlçe başkanı Edip Avşar’ dan oluşan heyet Belediye Başkanımız Sayın Halit ELMA’ yı makamında ziyaret etmişler

Park Kahve’de yapılan görüşmenin ardından Milletvekilimiz ve heyet beldemizi gezerek halkımızla sohbet etmiş, halkımızın istek ve görüşlerini dinlemiştir.

Halkımızla samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonucunda Sayın Milletvekilimiz yaptığı açıklamada  “Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da Kaymaklı’ mızın gelişmesinde ve Devlet yatırımlarından hak ettiği payı almasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Sayın Milletvekilimize ve heyetine beldemize göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkürlerimizi sunarız.