BAŞKAN ÇEKİÇ, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Haber Tarihi: 26/11/2019
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle özel bir organizasyonda Kaymaklı’da görev yapan öğretmenlerle buluştu.

Kaymaklı Crystal Hotel’de Öğretmenler Günü yemeğine katılan Başkan Çekiç, Kaymaklı İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Anadolu Lisesinde eğitim veren öğretmenlerle bir araya geldi. Yemeğe emekli öğretmen aynı zamanda belediye meclis üyesi Yaşar Tilki, otelin Genel Müdürü Selahattin Simit, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Yemekte öğretmenlere seslenen Başkan Çekiç, eğitim neferleri olan öğretmenlerin her daim yanlarında olacaklarını ifade etti. Yemeğin sonunda öğretmenlere günün anısına isimlerine özel kalem takdim edilirken, öğretmenler ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Çekiç’e teşekkürlerini sundular.