Başkan Elma Atatürk Ortaokulu Tarafından Hazırlanan Şiir Dinletisine Katıldı

Haber Tarihi: 09/05/2018
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen şiir dinletisine katıldı.

Kaymaklı Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin sosyal etkinlikler kapsamında hazırlamış oldukları şiir dinletisine Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve davetliler katıldı. Kaymaklı İlköğretim Okulu Konferans Salonunda gerçekleşen programa öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Program sonrası etkinlik için öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Elma, öğrencilerin başarısını tebrik etti, ”Çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sanatın ve sporun her alanında çocuklarımızın başarısı için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum” dedi.