Başkan Elma'dan Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

Haber Tarihi: 22/03/2018
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, yayımladığı mesajında Üç Aylar ve Regaip Kandilinin tüm İslam âlemi için mübarek olması temennisinde bulundu.

Başkan Elma mesajında, "İçinde Regaip, Mirac, Berat ve Kadir gecelerini barındıran üç aylar tüm İslam âlemi için mübarek olsun." ifadesini kullandı.

Tüm insanlığın Kur’an’ın rehberliğine muhtaç olduğu gerçeğinin çok net bir şekilde görüldüğü bir dönemin yaşandığına işaret eden Başkan Elma, "Müslümanlar olarak, hak ve adaletin, huzur ve selametin tüm yeryüzüne hâkim olması için gayret etme sorumluluğumuzun ve yükümüzün ağırlığının farkında olarak çalışacağız. Rabbimizden Recep ve Şaban aylarını bizlere mübarek kılmasını ve bizleri Ramazan'a ulaştırmasını diliyorum" temennisinde bulundu.