Başkan Elma: “Sevgisi ve Şefkati Sonsuz Annelerimizin Bu Güzel Günlerini Tebrik Ediyorum”

Haber Tarihi: 13/05/2018
Kaymaklı Belediyesi Anneler Günü sebebiyle belde genelinde karanfiller ve Kaymaklı Belediye Gazetesinin son sayısını dağıttı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ise Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Elma: “Sevgisi ve şefkati sonsuz annelerimizin bu güzel günlerini tebrik ediyorum. ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ Hadisi Şerifi, inancımızın annelere vermiş olduğu değeri ortaya koymaktadır. Karşılıksız tek sevgi, anne sevgisidir. Onlara saygıyı, hürmeti, ilgiyi, yılda bir gün değil, her gün göstermeliyiz. Annemizle geçireceğimiz zamanın sınırlı olduğu bilinci ile üzerimize düşen görevi en güzel şekilde yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri uzun ömürler diliyorum.”