Başkan Elma Şiir Dinletisine Katıldı

Haber Tarihi: 17/01/2018
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Kaymaklı İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen şiir dinletisine katıldı.

Kaymaklı İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencilerinin sosyal etkinlikler kapsamında hazırlamış oldukları şiir dinletisine Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve davetliler katıldı. Kaymaklı İlköğretim Okulu Konferans Salonunda gerçekleşen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Program şiirlerin ardından öğrencilerin hazırlamış oldukları Çanakkale Destanı temalı skecin gösteriminden sonra son buldu.

Program sonrası emekleri için öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Elma, öğrencilerin başarısını kutladığını belirterek, ”Bizlere çok güzel bir program sergilediler. Çocuklarımızın başarısı için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız. Kendilerini bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.