BELEDİYEMİZ BAYRAK DAĞITTI

Haber Tarihi: 20/07/2016
Kaymaklı Belediyesi olarak ülkemizin geçtiği zor süreçte vatandaşlarımızın arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirecek önemli bir etken olan Türk bayrağını vatandaşlarımıza dağıttık.

Bayrak dağıtımı ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Halit ELMA bir açıklama yaptı.

Belediye Başkanımız açıklamasında "Şehitlerimizin kanından rengini alan Türk bayraklarını halkımıza halkımıza ve esnafımıza dağıttık. Halkımız ve esnaflarımız dağıtılan bu bayrakları evlerinin ve dükkanların en güzel yerlerine astılar. Ülke genelinde yaşanan darbe terörüne karşı birlik ve beraberliğimize kast eden FETÖ terörüne karşı birlik ve beraberliğimizden ödn vermeden meydanları doldurmaya, aynı bayrağın altında toplanmaya devam edeceğiz" dedi.

Yüreğimizin en değerli yerinde taşıdığımız al bayrağımız aynı zamanda bağımsızlığımızın da en büyük göstergesidir. Varoluşundan bu güne kadar bağımsız yaşamış ve ülkesinin geleceğini her dönemde kendi belirlemiş olan milletimiz üç beş çeteciye meydan da vermez fırsat da vermez.

Gücümüzü milletimizin ortak iradesinden alıyoruz.