Belediyemizde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Haber Tarihi: 04/06/2019
Nevşehir Valisi Sayın İlhami AKTAŞ’ tarafından ilimizde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanı Harun ÇEKİÇ ildeki bayramlaşma töreninin ardından belediyemizde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Belediye’de Ramazan Bayramı bayramlaşma programı bayramın birinci günü Belediye Toplantı Salonunda yapıldı. Bayramlaşma programına Belediye Meclis Üyeleri,  Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.                 Belediye Başkanı Harun ÇEKİÇ, vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet ederken, bayramlaşmaya gelen çocuklara harçlık dağıtmayı ihmal etmedi. Belediye’de düzenlenen bayramlaşma programına katılımın yoğun olduğu gözlenirken, Belediye Başkanı Harun ÇEKİÇ, bayramlaşma programına katılan katılmayan herkese teşekkür ederek, her bayramın böyle birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini, mutlulukların paylaşıldıkça arttığını her günümüzün bayram tadında geçmesini temenni ettiğini belirtti.