Belediyemiz Kandil Simidi Geleneği Devam Ediyor

Haber Tarihi: 19/04/2019
Kaymaklı Belediyesi tarafından, Berat Kandili etkinlikleri çerçevesinde Kaymaklı'da tüm camilerde vatandaşlara Kandil Simidi ikram edildi.

Kurşunlu Cami, Yeni Cami, Karamanoğlu Cami, Eyüp Sultan Cami ve Bekirağa Camiinde yapılan simit dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı. Vatandaşlar, mübarek gecede simit dağıtarak kendilerini tebrik eden Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e teşekkür ettiler. Kandil ve mübarek gecelerin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Çekiç “Mübarek gün ve geceler birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek önemli unsurlardır. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Gönül dünyamızın daha da huzur bulduğu nice kandiller niyaz ediyor, bu mübarek günlerin ülkemize, beldemize ve tüm İslam Alemine istikrar, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.