Benim Memleketim Ödül Töreni Gerçekleşti

Haber Tarihi: 26/12/2017
Kaymaklı Belediyesi tarafından organize edilen “Benim Memleketim” isimli gezi yazısı yarışması sonuçlandı.

Kaymaklı'da eğitim veren kurumlar arasında Kaymaklı Belediyesi tarafından organize edilen Benim Memleketim isimli gezi yazısı yarışması gerçekleştirildi. İki aşamalı organizasyonda ilk olarak öğrenciler Kaymaklı’da bulunan tarihi mekânları gezerek bilgi aldı. Gezinin ardından öğrencilerden gezi yazısı yazmaları istendi. Değerlendirilen yazılar arasından seçilen eserler bugün açıklanarak ödül töreni yapıldı. Dereceye girenlere ödülleri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA tarafından takdim edildi.

Seçilen eserlerin Kaymaklı Belediye Gazetesinde de okuyucuların beğenisine sunulacağı belirtildi. Yarışmaya katkı sağlayan okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.