Büyükkonuk Öğretmen ve Öğrencileri Ziyareti

Haber Tarihi: 09/06/2016
Kardeş Şehrimiz olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Büyükkonuk Kasabasından Belediyemize ve İlkokulumuz' a ziyaret.

Büyükkonuk kasabasından gelen 23 kişilik heyet belediyemiz tarafından ağırlandı. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet Belediye Başkanı Halit ELMA tarafından kabul edildi.
Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Halit ELMA "10 yıldır KKTC Büyükkonuk kasabası ile kardeş şehir olduklarını belirterek, çeşitli dönemlerde karşılıklı ziyaretlerin yapıldığını söyledi". Ziyaretleri için konuk heyete teşekkür eden Başkan Halit ELMA "Aramızdaki bağı daha da güçlendirerek her alanda olumlu işler ortaya koyarak aktif çalışmalar içerisinde olacağız" diyerek bu ilişkileri karşılıklı sosyal etkinlikler ile genişleterek sürdürmek istediklerini ifade etti.
Heyet daha sonra kasabamızı, Yeraltı Şehrini ve İlkokulumuzu gezerek kasabamızı tanıma fırsatı buldu.
Kapadokya bölgesinin önemli turizm merkezlerini de gezen heyet 9 Haziran da kasabamızdan ayrıldı.