Celalettin GÜVENÇ’in Kaymaklı Ziyareti

Haber Tarihi: 07/11/2016
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin GÜVENÇ, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA'yı makamında ziyaret edip, kasabada yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aldı.

Kahramanmaraş Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin GÜVENÇ ve Başkan Halit ELMA Kaymaklı Belediyesi’nde samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında Kaymaklı Yeraltı Şehri’ni ve tarihi konağı inceledi.

Başkan ELMA; “Değerli büyüğümüz İçişleri Komisyon Başkanımız çok sevdiğimiz Celalettin GÜVENÇ Abimiz, ziyarete geldiler, kendilerine ben öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Ben bu vesileyle bizleri ziyarete geldiklerinde dolayı kendilerine çok çok teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretlerinden ötürü AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Celalettin GÜVENÇ’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.