Çocuk Bayramı Şenlikleri Büyük Coşku İle Gerçekleşti

Haber Tarihi: 29/04/2019
Kaymaklı'da hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri bugün gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kaymaklı İlkokulu bahçesinde program düzenlendi. Programa Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Belediye Meclis Üyeleri, okul idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler okundu. Kutlamalarda öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler sahnelenerek, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Şenliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, dünyanın tek çocuk bayramına sahip bir millet olmanın gurur verici olduğunu belirtti. Başkan Çekiç: " Bizler sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Tüm yatırımlarımızı ve projelerimizi sizlerin geleceği için hayata geçirecek, sizlere daha güzel bir Kaymaklı daha güzel bir dünya bırakmanın telaşında olacağız. Sizler bizler için çok kıymetlisiniz" dedi.