DERSİAD Yönetiminden Başkan Halit ELMA'ya İade-i Ziyaret

Haber Tarihi: 21/10/2016
Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA'ya makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.

Dersiad Şube Başkanı Ercan Civelek daha önce hayırlı olsun ziyaretine gelerek kendilerini onurlandırdıklarını belirttiği Kaymaklı Başkan Halit ELMA'ya iade-i ziyarette bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti. Dersiad yönetiminin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Halit Elma, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Kaymaklı'nın sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan hızlı bir şekilde büyümesi ile gündeme ilişkin konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymaklı Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve plaket takdimi ile son buldu.