Fidanlar Toprakla Buluştu.

Haber Tarihi: 02/04/2015
Belediyemizin düzenlemiş olduğu ağaçlandırma etkinliği ile kasabamız Göztepe Mevkinde 10.000 fidan toprakla buluştu.

02.04.2015 Perşembe günü düzenlenen etkinliğe,Nevşehir Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Sayın Aykut SATIRLI, Kasabamız okulları tüm öğrecileri ve kasaba halkı katılmıştır.

Büyük bir coşku içerisinde bütün fidanlar dikildi. Şenlik havasında geçen etkinlikte fidan dikimine katılan halkımıza ve öğrencilerimize belediyemiz tarafından yemek ikram edildi. 10.000 fidanın toprakla buluşmasıyla kasabamız turistik bir kasaba olmasının yanında doğal güzelliğe kavuşmuş yeşil bir kasaba olacaktır.

Bu etkinliğimize büyük bir coşkuyla katılan halkımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.