Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Haber Tarihi: 02/05/2017
Kaymaklı Belediyesi tarafından düzenlenen “Halı Saha Futbol Turnuvası” başladı.

Yapmış olduğu etkinliklerle vatandaşların takdirini kazanan Kaymaklı Belediyesi, Futbol Turnuvası ile sporseverleri bir araya getirmeyi hedefliyor.

"Halı Saha Futbol Turnuvası” başvuruları 14 Nisan Cuma Günü sona ermişti. Kaymaklı Belediyesi Basın Ofisine 8 takım başvuruda bulundu, sonrasında yapılan kura ile takımlar arasında eşleşmeler gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında maçlar Belediyemiz Halı Saha Tesislerinde başladı.

Belediye Başkanı Halit ELMA, turnuvanın amacı sporu sevdirmenin yanında dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu vurgularken: “Güzel bir turnuva olacağını temenni ederek, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca tüm sporseverleri maçları izlemeye davet ediyorum” dedi.

Katılan takımlara başarılar diliyoruz.