KAYMAKLI 2020 EMİTT FUARINA KATILACAK

Haber Tarihi: 27/01/2020
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, İstanbul'da yapılacak dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'e katılacaklarını söyledi.

EMITT Fuarı'na katılacaklarını söyleyen Başkan Çekiç, 3. Salonda B170 nolu Kapadokya standında yer alacaklarını belirtti. Başkan Çekiç, "EMITT, dünyanın en büyük dört turizm fuarından birisi. Her yıl 60.000’in üzerinde turizm profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turistleri ağırlıyor. Kaymaklı Belediyesi olarak biz de beldemizin ve bölgemizin turizm değerlerini turizmcilere ve tatilcilere anlatmaya yönelik bu büyük organizasyona katılıyoruz. Kapadokya stantımızda beldemizin ve bölgemizin sembol değerleri ile turistik çekiciliklere ait görselleri sunarken, ziyaretçilerimize yöresel ürünlerimizden ikramlar yapacağız. Yeraltı şehri ziyaretçi sayısı hedefimiz bir milyon ve fazlası dolayısıyla iyi çalışmamız lazım. 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta herkesi Kapadokya ve Kaymaklı standımıza bekliyoruz" dedi.