Kaymaklı Anadolu Lisesi Huzurevi Ziyareti

Haber Tarihi: 03/05/2019
Kaymaklı Anadolu Lisesi öğrencileri, Kaymaklı Belediyesi’nin desteğiyle huzur evi ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymaklı Anadolu Lisesi öğrencileri, Müdür yardımcısı ve Felsefe öğretmeni Ersan Yayan öncülüğünde geçtiğimiz yıl başlatılan ve Kaymaklı Belediyesi’nin desteğiyle geleneksel hale getirilen huzurevi ziyareti gerçekleştirdi. Huzurevinde ziyaret edilenlere Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’in selamını ileten öğrenciler, büyüklerin ellerini öperek dualarını ve gönüllerini aldılar.

Kaymaklı Anadolu Lisesinden yapılan açıklamada: “Böylesine önemli bir etkinliğin gerçekleşmesinde öncü olan değerli öğretmenimiz Ersan Yayan’a ve desteklerini esirgemeyen Kaymaklı Belediye Başkanı Sayın Harun Çekiç’e teşekkür ederiz” denildi.