Kaymaklı Anadolu Lisesinden Başkan Elma’ya Teşekkür Ziyareti

Haber Tarihi: 13/03/2018
Kaymaklı Anadolu Lisesi idarecileri ve öğrencileri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’ya, teşekkür plaketi sundu.

Başkan Elma’yı makamında ziyaret eden Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Çağlayan ve beraberindeki heyet okulda son aşamada kalan tadilat ve bakım işleri hakkında bilgiler verdi. Çağlayan, eğitime verdiği destek için teşekkür plaketi verdi. Okulun iç ve dış boyasının yapıldığını hatırlatan Öğrenci Meclisi Başkanı Kantürk, Belediye Başkanı Elma’ya teşekkür etti. Plaket ve ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Elma, eğitim hizmetlerini öncelikli hizmet olarak gördüğünü belirtti. Başkan Elma, "Biz okullarımızın her türlü ihtiyacı için çabalıyoruz. İnşallah okulumuzun etrafı için peyzaj çalışması devam edecek, okulumuzu yeşil alana kavuşturacağız. Bu anlamlı ziyaretten dolayı okul idaremize ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.