Kaymaklı Belediye Başkanı Çekiç’ten Ramazan Mesajı

Haber Tarihi: 05/05/2019
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, "Rahmetin, bereketin, yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik ve kardeşliğin zirveye ulaştığı Ramazan ayımız mübarek olsun" dedi.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında 11 ayın sultanı Ramazan ayının anlam ve önemine vurgu yapan Başkan Çekiç, "Allah'ın bütün alemleri rahmetiyle kuşattığı, bolluk ve bereketin cümle hanelere indiği, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun pekiştiği kıymetli zaman dilimlerinden birisidir. Nefsimizi imtihan edebilmemiz ve iç muhasebe yapabilmemiz için büyük bir imkan, Allah'ın rızasını kazanabilmemiz için de büyük bir fırsattır. Allah, hepimizi bu imkan ve fırsatlardan ziyadesiyle istifade edenlerden eylesin" ifadelerini kaydetti.

Başkan Çekiç, Ramazan ayı doyasıyla Kaymaklı Belediyesi’nin gerçekleştireceği etkinliklere de değindi. Başkan Çekiç, "İftar sofralarımızı kuracak ve halkımızı yine iftar sofralarında buluşturacağız. İlaveten ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olacak, özellikle gıda ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda çalışmalarda bulunacağız. Beldemizde Ramazan ayının dolu dolu yaşanması için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz" dedi.