KAYMAKLI BELEDİYE GAZETESİ 2. SAYI ÇIKTI

Haber Tarihi: 02/01/2017
Kaymaklı Belediyesi, hizmetlerini anlatmak ve daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla dört ayda bir yayımlama kararı verdiği "Kaymaklı Belediye Gazetesi’nin ikinci sayısını çıkarttı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA, Kaymaklı Belediyesi’nin faaliyetlerini ve projelerini daha detaylı kamuoyuna aktarabilmek adına başlattıkları, Belediye Gazetesi’nin ikinci sayısının çıktığını bildirdi. Kaymaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından renkli olarak hazırlanan 8 sayfalık gazetenin ikinci sayısı okuyucu ile buluştu. Belediye Başkanı Halit ELMA, “İlk sayımızından sonra çok iyi olumlu geri dönüşler aldığımız gazetemizin ikinci sayısını çıkarttık. Amacımız, Kaymaklı Belediyesi olarak tüm faaliyetlerimizi, açık ve net şekilde kamuoyuna aktarmak. Gazetemiz ile belediyemizin tüm birimlerinin çalışmalarını detaylı bir şekilde halkımıza aktararak, hizmet ve yatırımları en iyi şekilde anlatabilmeyi hedefledik." dedi.