KAYMAKLI BELEDİYE GAZETESİ 6. SAYISI OKUYUCU İLE BULUŞTU

Haber Tarihi: 10/05/2018
Kaymaklı Belediyesi, hizmet, faaliyet ve yatırımlarını daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla dört ayda bir yayımlama kararı verdiği "Kaymaklı Belediye Gazetesi’nin altıncı sayısını çıkarttı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA, Kaymaklı Belediyesi’nin yatırım ve projelerini daha detaylı kamuoyuna aktarabilmek adına başlattıkları, Belediye Gazetesi’nin altıncı sayısının çıktığını açıkladı.

Kaymaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından renkli olarak hazırlanan 8 sayfalık gazetenin altıncı sayısı okuyucusu ile buluştu. Belediye Başkanı Halit ELMA, “Gazetemiz ilk çıktığı günden beridir vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Kaymaklı Belediyesi olarak tüm faaliyetlerimizi, yatırımlarımızı ve projelerimizi açık ve net şekilde kamuoyuna anlatmayı sürdürüyoruz." dedi.

Gazete belediyeden temin edilebilirken; yurtiçi ve yurtdışında isteyen vatandaşlara ulaştırılıyor.

Gazeteyi okumak için: https://drive.google.com/file/d/1ShC8513Y3dbyFZSqubGvyzFAhV9to2E4/view?usp=sharing