Kaymaklı Belediyesi Kalitesini Tescilledi

Haber Tarihi: 23/08/2016
Belediyemiz ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı ile yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı.

Kaymaklı Belediyesi turizm bölgesinde hizmet veren bir belediye olduğu bilinci ile uluslararası kalite belgesini alarak kalitesini tescilledi. Başkanımızın makam odasında düzenlenen tören ile ISO 9001-2008 Kalite Belgesi ADN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer KIRAÇ tarafından Belediye Başkanımız Halit ELMA’ya teslim edildi. Gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ile Belediyemizin kalite politikası, vizyon ve misyonu yenilendi.

Belediye Başkanımız Halit ELMA konuşmasında, “Bu belge vatandaşa hizmet noktasında var olan sorumluluğumuzu perçinlemiş oldu. Kurum olarak, belirlediğimiz misyon, vizyon ve yönetim ilkelerimiz ışığında görevimiz olan hizmet üretme faaliyetlerini daha kaliteli hale getirtmeyi hedefliyoruz. Kalite belgemiz belediyemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.