Kaymaklı Belediyesi Kandil Geleneğini Sürdürüyor

Haber Tarihi: 22/06/2017
Bin aydan daha hayırlı olarak müjdelenen Kadir Gecesi nedeniyle Kaymaklı Belediyesi tarafından Kandil Simidi dağıtıldı.

Kadir Gecesi etkinlikleri çerçevesinde Kaymaklı'da tüm camilerde belediye tarafından vatandaşlara Kandil Simidi ikram edildi. Kurşunlu Cami, Yeni Cami, Karamanoğlu Cami, Eyüp Sultan Cami ve Bekirağa Camiinde yapılan simit dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı. Vatandaşlar, her kandil ve mübarek gecede simit dağıtarak kendilerini tebrik eden Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA'ya teşekkür ettiler. Kandil ve mübarek gecelern ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Elma “Bu özel günler birlik ve beraberliğin nişanesidir. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. İnsanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulduğu Kadir Gecesi beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa istikrar, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Yeni Camii'de Teravih Namazı sonrası Tesbih Namazı eda edildi. Sabaha kadar ibadet eden vatandaşlar için sahurluk kumanya hazırlandı.