Kaymaklı Belediyesi Tanıtım Filmi Yayınlandı

Haber Tarihi: 18/01/2017
Kaymaklı Belediyesi tarafından Kaymaklı'yı dünyaya duyuracak olan tanıtım filmi yayınlandı.

Kaymaklı'nın tarihi ve mimari dokusunun yanı sıra yöresel lezzetlerinin de yer aldığı tanıtım filmi yayınlandı. Yeraltı şehri, sivil mimari, kuru kaymak, Kaymaklı ekmeği gibi önemli unsurlara yer verilen tanıtım filmi sosyal medya platformları gibi bir çok iletişim kanalları sayesinde dünyanın dört bir yanında izlenilebilecek. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA, belediye olarak sadece alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla yetinmeyeceklerini belirterek Kaymaklı'nın yeraltı kentini ve belediye tarafından patentli ürün olan kuru kaymağı dünyaya duyuracaklarını ifade etti. Başkan ELMA: "Tanıtımlar bir bölge için çok önemlidir. Kaymaklı'nın dünyaya tanıtılması için göreve geldiğimiz günden beri önemli adımlar attık. Yeni tanıtım filmimiz de bu adımlardan birisidir. Turizm fuarları, sosyal medya platformları gibi her alanda Kaymaklımızın tüm güzelliklerini yansıtacak olan filmimiz hayırlı olsun" dedi.

Yeni tanıtım filmimiz Kaymaklı'ya hayırlı olsun.

Filmin tamamını Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.