Kaymaklı’da Cumhuriyet Coşkusu

Haber Tarihi: 29/10/2019
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Fener Alayı ve Cumhuriyet Konseri düzenlendi.

Kaymaklı Anadolu Lisesi önünden başlayan korteje Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya ve MHP yöneticileri, mahalle muhtarları, okul idarecileri ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilgi gören fener alayı Kültür Merkezinde tamamlandı. Cumhuriyet Konseri içi Kaymaklı Belediyesi Kültür Merkezi’ni dolduran vatandaşlara ev sahibi olarak konuşma yapan Başkan Çekiç, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde yaşanan bayramları hep birlikte kutlamayı niyaz ettiğini dile getirdi. Başkan Çekiç’in konuşmasının ardından sahneye çıkan Musa Çiftçi ve ekibi misafirlere müzik şöleni yaşattı.