Kaymaklı’da Cumhuriyet Coşkusu Başladı

Haber Tarihi: 29/10/2019
Cumhuriyetin ilanının 96. Yıl dönümü nedeniyle Kaymaklı’da kutlamalar başladı.

İlk tören Kaymaklı Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti. Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve vatandaşların katıldığı sabah programında konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Törende açılış konuşması yapan Başkan Çekiç, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, coğrafyamızın zorluğunu kardeşliğimizle aşıyoruz ifadelerinde bulundu. Başkan Çekiç: “Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anadolu Lisesi önünde saat 18’de başlayacak kortej yürüyüşüne ve yürüyüşten sonra saat 19’da kültür merkezinde gerçekleşecek olab cumhuriyet konserine hepinizi bekliyor, bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Program Kaymaklı Atatürk Ortaokulu’nun Bilim Şenliği kapsamında yaptığı roketin havaya fırlatılması ile son buldu.