KOP’TAN KAYMAKLI’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 07/03/2017
Vali Aktaş ve KOP Başkanı Bostancı, Kaymaklı Belediye Başkanı Elma'yı ziyaret etii.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit ELMA’yı ziyaret etti. Derinkuyu Kaymakamı Murat Öztürk, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk ve Doçent Doktor Mehmet Şahin’inde katıldığı ziyarette kapsamlı görüşmeler gerçekleştirildi.

Başkan Elma, belde ve projeler hakkında Vali Aktaş’a ve Bostancı'ya bilgi verdi. Beldenin geçim kaynağının turizm, tarım ve hayvancılık olduğunu dile getiren Başkan Elma, kuru kaymak başta olmak üzere Kaymaklı’ya özgü ve geçim kaynağı olan her ürünü korumayı ve geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Görüşmelerin ardından heyet restorasyonu tamamlanan tarihi konağı ve yeraltı şehrini gezdi.

Ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a ve KOP Başkanı İhsan Bostancı’ya teşekkür ederiz.