KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Haber Tarihi: 22/03/2018
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Kaymaklı Atatürk Ortaokulu tarafından Regaib Kandili dolayısıyla düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması ödül törenine katıldı.

Kaymaklı İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Halit Elma, okul müdürleri, camii imamları, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Programda ilahiler okunurken, skeç gösterimi ve sema gösterisi gerçekleşti.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, kaybedenin olmadığı bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize başarılar dilerken, programa katılan misafirlerin kandillerini tebrik etti. Program dua ile son buldu.