Milletvekilleri Gizligider ve Açıkgöz Vatandaşlarla Buluştu

Haber Tarihi: 02/03/2018
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Mustafa Açıkgöz, Kaymaklı Belediyesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıya milletvekillerinin yanı sıra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Tarım İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Ziraat Bankası Müdürü Yusuf Ünsel, MEDAŞ Müdürü Sefa Teryaki, Kaymaklı Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Resul Koca ve Kaymaklı Belediyesi meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, beldeyi ziyaret eden milletvekillerine teşekkür etti.

Toplantı öncesi makam odasında bir araya gelen Başkan Elma ve Milletvekilleri Gizligider ve Açıkgöz belediyenin yatırımları ve projeleri hakkında istişarelerde bulundu.

Tarım, turizm, sosyal ve ekonomik sorunların ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.