NEVŞEHİR VALİLİĞİ GENEL EMRİ

Haber Tarihi: 01/11/2018
Nevşehir Valiliğimiz 25.10.2018 tarihinde yayınladığı “Genel Emri” gereği vatandaşlarımızın emir doğrultusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle duyurulur.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamaları Devletimizin asli görev ve sorumluluklarındandır. Ayrıca can güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, kamu düzeninin sağlanması Bakanlığımız görevleri arasındadır. Ülkemiz genelinde bayram, düğün, uğurlama, spor müsabakası gibi kutlama faaliyetleri sırasında meskun mahallerde ateşli silahla havaya ateş edilmesi nedeniyle yaralanma ve ölüm olayları meydana geldiği görülmektedir.

Bu hususta yayımlanan 2018/03 sayılı Valilik Genel Emri sitemizde yayınlanmış olup bu emirlere gerekli hassasiyetin gösterilmesi rica olunur.