Yeşilay Şampiyonları Başkan Elma’yı Ziyaret Etti

Haber Tarihi: 07/05/2018
“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nda çeşitli kategorilerde İl Birincisi olan öğrenciler Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nda çeşitli kategorilerde İl Birincisi olan ve İstanbul’da Nevşehir'i temsil eden Kaymaklı İlkokulu öğrencilerinden Baran Ataseven ve Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Ömer Yiğit Yıldız ile Demet Yardımcı Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı ziyaret etti.

Yarışmada başarı gösteren öğrenciler İstanbul’da düzenlenen törende ödüllerini Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın elinden aldı. Ödül töreninin ardından Kaymaklı’ya dönen öğrenciler Başkan Elma’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette çocuklara okul müdürleri eşlik etti. Çocukların başarılarıyla gururlandıklarını ifade eden Başkan Elma, “Kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı uzak tutmamız için sanatı ve sporu teşvik etmek, çocuklarımızı korumak önemli önceliklerimizdendir. Çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret Başkan Elma’nın çocuklara hediye takdimi ile son buldu.